نکاتی درباره کوله پشتی
کوله ای گزینش کنید که رنگ روشن داشته باشد تا بتوانید به آسانی را در محیط تاریک و یا کم نور یافت کنید و اگر گم شدین بشود شما را به آسانی یافت. هرچه کوله گرانتر باشد بهتر نیست! ببینید برای چه کاری میخوایید؟ استفادتون چیه؟ نرید یه کوله 200 هزار تومنی بخرید که فقط به درد صعود از قله اون هم به شکلی حرفه ای میخوره. با یه کوله 40 -50 هزار تومنی هم میشه خوش گذرونددقت داشته باشید که بشه به اون کوله چادر قمقمه و یا هرچی که فکر میکنید لازمه دم دست باشه اویزن و یا وصل کرد.کوله مانند کفشه!!! حتما اونو به پشتتون بندازید و یه چیزه سنگین توش بزارید تا شکل ایستادنش و قرار گرفتنش روی کمر و شونه هاتون مناسب باشه و شما رو اذیت نکنه. فکر کنید باید یه بار 10 – 15 کیلویی یه روز روی دوشتون باشه. دقت کنید با آناتومی بدنتون یکسان باشد.
نحوه اندازه گذاری کوله های معمولی یک روزه و یا دو روزه است ولی کوله های نیمه حرفه ای و حرفه ای بر سبک لیتره. 40 – 50 – 60 -70 تا 100!!!!. باز انتخاب اینا بستگی به برنامه هاتون. استخوان بندی شما و وزن و آمادگی جسمانیتون. شمایی که 60 -50 کیلوگرم هستی یه کوله 60 لیتری برات سنگینه. تا همین 50 لیتر هم مناسبه. چون شما حتما باید کوله رو پر کنید چون اگر نصفه باشد و یا سرش خالی باشه کوله پشتتون بازی میکنه و حسابی یه حال اساسی به کمر و شونهاتون میده.
نحوه قرار دادن لوازم درون کوله پشتی:
سبکها رو انتهای کوله بچینید اونهایی که خیلی سنگینن سمت کمرتون باشه و اونایی که وزنی متوسط دارن سمت بیرون کوله. کوله هایی که امروزه تو بازار هست قسمت انتهاییشو ویژه کیسه خواب ساختن (تالار درونی!!!) به شکلی که بدون اینکه درون کوله رو بهم بزنید و همه چیزو خالی کنید از پایین کوله یه زیپ گذاشتن که به آسانی میشه کیسه خوابو در آورد.
چرا اینگونه چیدمان؟
اگر لوازم سنگین را شما انتهای کوله بچینید برایند اون نصبت به پشت کمرتون و بندهای کوله بیشتر میشه و این به شما وزن بیشتری تحمیل میکنه. برای همین میگم لوازم سنگین بالای کوله بچینید چون به کمر و بندها نزدیکترند.
نظرات بسته شده است.