پل بازارک، رباط کریم
این پل روی رودخانه فصلی سیاب (سیاه آب) که در گذشته جاری بوده قرار گرفته است و در زمان خود به لحاظ اهمیت راه ارتباطی رباط کریم به ساوه برقراری ارتباط شرق به غرب از ارزش فراوانی برخوردار بوده است، به طوری که قبل از احداث جادههای جدید، در زمان جاری شدن آب رودخانه سیاب تنها راه ارتباطی بین کاروانسرای حاج کمالی واقع در رباط کریم (شرق) و قلعه سنگی در غرب و راه ارتباطی به ساوه بوده است.
نقش ساختمان پل در امتداد شرق به غرب و به طور 60/19 و عرق 20/5 به صورت سه چشمه طاق شامل یک دهانه بزرگ و دهانه کوچکتر در دو جانب است. این اثر در تاریخ 12/11/1382 به شماره 10819 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
رباط کریم به دلیل واقع شدن بر سر راه "جاده ابریشم" و راه زیارتی "خراسان به بغداد" از قدیم الایام دارای اهمیت و توجه بوده است و از این روست که کهنترین و بی نظیرترین کاروانسراهای ایران مانند کاروان سنگی در این منطقه ساخته میشود و به تدریج با متروکه شدن آن احکام و رجالی که از این راه رفت و آمد میکردند به فکر ساختن یک کاروانسرای دیگر بنام کاروانسرای فتحعلیشاهی افتاده و چون رباط کریم طبیعت زیبا و مصفا و باغها و مزارع فراوان و رودخانه های پر آب (در بازارک) برخوردار بوده از این رو این امر ظاهراً با گذر خواجه کمال حرمسرای فتحعلیشاه قاجار تحقق می یابد.