مرور رده
خوراک، آب و تغذیه
توصیه هایی غذایی برای یک ورزشکار،باید با توجه به نیازهای انرژی ویژه آن رشته ورزشی،حجم تمرین روزانه،سن،جنس و سلیقه غذایی وی صورت گیرد.رژیم غذایی یگانه ای برای دستیابی به کارایی جسمی بیشتر وجود ندارد ولی هر رژیمی باید انرژی مورد نیاز،درشت مغذی ها،ریز مغذی ها و توازن مایعات بدن ورزشکار را تامین نماید.
تغذیه در کوهستان
معمولاً پس از انتخاب مکان برای اجرای برنامه کوهنوردی و تهیه و تدارک پوشاک و تجهیزات و مسیر حرکت در کوهستان به این نکته می رسیم که حال در خلال مدت زمانی که در کوه هستیم از چه مواد غذایی استفاده کنیم.
میزان و حجم بار مواد غذایی و سبکی…
استفاده از حیوانات برای تغذیه
جای كه میخوابند، آنچه كه میخورند و یا محلی كه برای نوشیدن آب به آنجا میروند و این كه میدانند در چه محلی میشود بهتر شكار كرد و حیوانات دیگر را آسانتر به دام انداخت (شكارگاه). اكثراً حیوانات جوانتر…
رژیم غذایی ورزشکاران
کالری
یک ورزشکار نوجوان ( به خصوص فردی که در حال رشد است ) نسبت به هر زمان دیگری از زندگی نیاز بیشتری به کالری دارد . انرژی مورد نیاز همچنین به نوع ورزش تخصصی و برنامه تمرین شما بستگی دارد . یک دختر نوجوان با جثه متوسط که دارای فعالیت…
مضرات استفاده از نوشابه
40 دقیقه بعد : حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک های تان گشاد می شود، فشار خون تان بالا می رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری…
ظروف غذا
ظرف مخصوص پخت از جنس بامبو
آب و یا انواع سوپ ها را میتوان در ظروف بامبویی پخت. برای پراکندن گرما و محافظت از ظروف چوبی تان دربرابر شعله های آتش میتوانید یک تکه فلزی از قوطی کنسرو و یا ورقههای آلومینیومی را در زیر ظرف بامبویی خود…
پخت غذا و آتش
آتش به شکل اهرم
این نوع آتش درست کردن برای گرم کردن آب، تهیه سوپ، خورشت و قهوه بسیار مناسب است چون میتوان از طریق قلابی که در انتهای تیر چوبی است و ظرف غذا را نگه داشته گرما را کنترل کرد. یک سرپایه چوبی ساخته شده از چوبهای عمودی را…
پخت و پز از طریق گل
پختن و پز در ظرف گلی
با دستان مرطوب مقداری گل نرم را بر روی صفحه ای صاف پهن کنید. غذا را درون آن قرار دهید و لبه های صفحه گلی را بر روی غذا برگردانید. این بسته را روی خاکستر داغ قرار دهید تا پخته شود. شما مجبور نیستید پولکها، پوست و…
دودی کردن گوشت به صورت سرد
دودی کردن گوشت و ماهی بهترین ورودی هوا راه محافظت از آنهاست سطحی صاف پیدا کنید. و شیاری به عرض 5/1 فوت (45/0 متر) و طول 7 فوت (2 متر) در آن ایجاد کنید. مجرا را با سنگهای پهن بپوشانید چوب، ساختاری مخروطی شکل بسازید و آن را با شاخ و برگ…
خشک کردن و دودی کردن مواد غذایی
جرکی (Jerky)
جرکی برای اقامت در بیابان غذای مهمی است، به خوبی میتوان آن را تهیه کرد و بدون نیاز به یخچال آن را حفظ کرد، میتوان آن را جوید و یا برای تهیه سوپ و خورشت های گوشتی و یا pemmicanاز آن استفاده کرد.
نحوه تهیه…
غذاهای دریایی
خوراک قزل آلا
یک پوند (نیم کیلوگرم) ماهی قزل آلای رنگین کمانی 200 کالری دارد. برای هر روز اقامت در طبیعت به 500 کالری نیاز دارید که زنده بمانید، این مقدار معادل 25 ماهی قزل آلا در روز است. ماهی آزاد و ماهی های پر چرب دیگر غذاهای…